Lipi: Želeo sam da Bufon karijeru završi u Juventusu

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Italije Marčelo Lipi izjavio je da bi voleo da je Đanluiđi Bufon završio karijeru u Juventusu, ali da je odluka da pređe u Pari Sen Žermen njegova lična stvar.

Lipi i Bufon su sarađivali u Juventusu i reprezentaciji Italije, sa kojom su na današnji dan 2006. godine postali šampioni sveta.

"Pričao sam sa Bufonom u poslednja tri-četiri meseca. Stalno sam mu govorio da on sam odluči, da uradi kako smatra da bi trebalo, ukoliko misli da može još da brani. Želeo sam da on karijeru završi u Juventusu, ali to je lična stvar. Što se tiče reprezentacije mislim da je sa tim završio", rekao je Lipi.

Bufon je prošle nedelje potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom nakon što je punih 17 godina proveo u Juventusu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво