Grujić i naredne sezone na pozajmici u Kardifu

Srpski reprezentativac Marko Grujić najverovatnije će naredne sezone ponovo igrati u Kardifu kao pozajmljeni fudbaler iz Liverpula, prenosi Bi-Bi-Si.

Liverpul je zainteresovan da 22-godišnjeg Beograđanina ostavi u Kardifu, gde je igrao drugi deo sezone i bio deo ima koji je izborio povratak u Premijer ligu.

Preostalo je još samo da se Grujić složi da ostane u Velsu, pored interesovanja Milana, Lacija, Atalante i Fulama, a to će uslediti u narednim danima jer je Srbija završila takmičenje na Mundijalu u Rusiji.

Grujić je u januaru 2016. godine stigao u Liverpul iz Crvene zvezde za sedam miliona evra kao prvo pojačanje menadžera Jirgena Klopa, ali je odigrao samo osam mečeva u Premijer ligi.

Klop je nekoliko puta isticao da je Grujić budućnost Liverpula i da je trenutno prejaka konkurencija u timu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи