Lemar stigao u Atletiko, Grizman i Lukas produžili ugovore

Najbolji fudbaler Atletika Antoan Grizman i defanzivac Lukas Ernandez produžili su ugovore do 2023, odnosno 2024. godine, potvrdio je madridski klub.

Atletiko je u jednom danu završio tri fantastična posla jer je, pored jačanja saradnje sa francuskim dvojcem, doveo Tomasa Lemara iz Monaka za 60 miliona evra.

Grizman je postao jedan od najplaćenijih igrača sveta sa platom od 20 miliona evra kako bi odbio Barselonu, ali i dobio čvrste garancije da će se Atletiko još pojačati ovog leta.

Atletiko u novoj sezoni ima ogromne ambicije, posebno što se finale Lige šampiona igra na njihovom stadionu Vanda Metropolitano, a cilj je i napad na titulu prvaka Španije uz Barselonu i Real Madrid.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво