Superliga kreće 21. jula

Fudbaleri Crvene zvezde odbranu titule šampiona Srbije u novoj sezoni započenje 21. jula utakmicom na svom terenu protiv debitanta Dinama iz Vranja, dok Partizan gostuje Radniku u Surdulici.

Na otvaranju Superlige za sezonu 2018/2018 niški Radnički čeka novajliju Proleter iz Novog Sada i to posle izlaska na međunarodnu scenu, u istoj poziciji je i Spartak jer igra sa Mačvom u Subotici, a Čukarički se sastaje sa Zemunom na Banovom brdu.

Ostali parovi premijernog kola su Voždovac - Bačka, Napredak - Rad i Vojvodina - Mladost.

Prvi večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde igra se 22. septembra na stadionu u Humskoj u okviru 9. kola, dok je drugi u 24. rundi na stadionu "Rajko Mitić" 27. februara sledeće godine.

Kraj regularnog dela biće 7. aprila 2019, a potom se igra sedam rundi u plej-ofu i plej-autu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара