Lopetegi: Najtužniji, pa najsrećniji dan...

Novi trener fudbalera Real Madrida Đulen Lopetegi rekao je da mu je dan kada je smenjen sa mesta selektora Španije najtužnuiji u životu posle smrti majke, ali da je danas kada je zvanično preuzeo "kraljevski klub" najsrećniji ikada.

Lopetegi je smenjen dva dana uoči starta Mundijala, odnosno 24 sata nakon što je objavljeno da će naslediti Zinedina Zidana u Madridu.

"Znam šta se od mene očekuej ovde, boriću se za slavnu istoriju kluba i učiniću sve da je još obogatim", rekao je Lopetegi kroz suze na promociji u Madridu.

Prvi čovek Reala Florentino Perez istakao je da je Savez otpuštanjem Lopetegija pokazao nepoštovanje prema Madriđanima.

"Imali smo legitimno pravo da pregovaramo. Bio je to častan i profesionalan dogovor, a potez Saveza je bez presedana. Nema opravdanja što Lopetegi neće voditi tim protiv Portugalije", poručio je Perez.

Španija večeras otvara Mundijal protiv Portugalije, a ekipu će voditi novi selektor, dosadašnji direktor u Savezu, Fernando Jero.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво