Vučić: Ako naši uđu u polufinale, idem u Rusiju na SP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne planira da ide na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji, osim ukoliko Srbija ne uđe u polufinale. Vučić je to izjavio za Sputnjik prilikom posete ambasadi Ruske Federacije u Beogradu, povodom Dana državnosti Rusije, 12. juna.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom posete Ambasadi Rusije povodom nacionalnog praznika te zemlje uputio čestitku ruskom predsedniku i građanima, a kako je Rusija domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu, koje počinje za dva dana, njegov domaćin, ambasador Aleksandar Čepurin poklonio mu je plišanu maskotu predstojećeg prvensta i privezak u obliku pehara koji pripada osvajačima.

Zahvalivši na poklonu, Vučić je rekao da je to "za uspeh ruskog domaćinsta, da im sve ide kako žele i za veliki uspeh srpskih fudbalera".

"Naravno, Rusiji želim uspeh, a Srbiju želim u polufinalu", rekao je Vučić i dodao da je za Rusiju najvažnije da bude dobar domaćin.

Kada mu je ambasador pružio privezak u obliku pobedničkog pehara, Vučić je prokomentarisao:

"Za svaki slučaj da ja to ponesem... Iako se meni svi smeju u Srbiji kad govorim o nagradama, nisu prvi put naši sportosti tako nesto dobro uradili".

Upitan da li će ići na prvenstvo, rekao je da nije planirao, osim u slučaju da reprezentacija Srbije uđe u polufinale.

"Nisam planirao. Ako naši dođu do polufinala, onda idem na Svetsko prvenstvo", rekao je predsednik Srbije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво