Poketino o Realu: Ne znam šta će biti, sudbina se ne menja

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izbegao je da konkretno odgovori oko preuzimanja Real Madrida rečima da ne zna šta može da se dogodi u budućnosti.

Argentinski fudbalski stručnjak prvi je kandidat da zameni u Realu Zinedina Zidana, koji je šokirao sve odlaskom posle trećeg uzastopnog osvajanja Lige šampiona.

"Živim u sadašnjosti, ništa nije važnije o toga. Uživam u onome što se dešava i ne znam šta će biti. Horhe Grifa (bivši argentinski fudbaler prim. aut) mi je jednom rekao da moraš prepustiti fudbalu da te uzme, sudbina ne može da se menja", rekao je Poketino za As.

Poketino je nedavno produžio ugovor sa Totenhemom do 2023. godine, ali ima dogovor sa vlasnikom kluba Danijelom Levijem da može da ode u slučaju odlične ponude, kao što bi mogla da bude Realova.

Uz Poketina najčešće se spominju Arsen Venger, Antonio Konte, Hose Marija Guti, Joakim Lev...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво