Salah i Mundijal – ima nade, ali...

Stepen ozbiljnosti povrede Mohameda Salaha i dalje nije baš najjasniji – menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da će on najverovatnije propustiti Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali doktor reprezentacije Egipta poručuje da bi Salah ipak mogao da bude spreman za to takmičenje.

Egipatski as povredio je rame u duelu sa kapitenom Reala Serhiom Ramosom u finalu Lige šampiona u Kijevu, zbog čega je izašao iz igre posle pola sata i sada mu predstoji pauza.

"Situacija sa povredom izgleda jako loše, to je šok za ceo tim. Sada vlada neizvesnost za SP, neverovatno... Povreda je ozbiljna", rekao je Klop za BT sport.

Međutim, pozitivnije prognoze stižu od lekara egipatske reprezentacije.

Naime, Fudbalska asocijacija Egipta oglasila se preko društvenih mreža i prenela poruku timskog lekara koji se odmah telefonski čuo sa Mohamedom Salahom i čuo, bar tako on kaže, nešto bolje vesti koje daju nadu da bi mogao da nastupi na Svetskom prvenstvu...

Navodi se da će Salah igrati na svetskom prvenstvu, ali je možda prerano govoriti o tome jer rendgenski snimci ne mogu da pokažu baš sve - poput povreda ligamenata.

Salah je u tek završenoj sezoni postigao čak 46 golova za ekipu sa Enfilda i odličnu formu hteo je da potvrdi na Mundijalu.

Njegovo eventualno odsustvo bilo bi ogroman hendikep za reprezentaciju Egipta, koja se nalazi u A grupi zajedno sa domaćinom Rusijom, Urugvajem i Saudijskom Arabijom.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво