Ronaldo "kvari" slavlje: Bilo je lepo igrati za Real...

Najbolji fudbaler planete Kristijano Ronaldo, iznenađujuće, najavio je odlazak iz Real Madrida posle osvajanja treće Lige šampiona u nizu.

Real je savladao Liverpul 3:1 u Kijevu i 13. put u klupskoj istoriji postao prvak Evrope, ali je Ronaldo uspeh stavio u drugi plan izrazivši nezadovoljstvo.

"Bilo je lepo igrati za Real. U narednim danima saopštiću odluku navijačima koji će, znam, biti uz mene. Ne bih širio priču, već uživao u šampionskom slavlju. Lične situacije nisu važne", rekao je Ronaldo novinarima posle utakmice.

Portugalac je podsetio na njegov rekordni peti trofej Lige šampiona, takmičenja u kome je najbolji strelac u istoriji.

"Liga šampiona bi trebalo da promeni ime u "CR7" Liga šampiona. Osvojio sam pet trofeja i ponovo sam najbolji strelac", poručio je Ronaldo u svom stilu.

Jedno je sigurno, za potpis Ronalda u redu stoje bivši klub Mančester Junajted, Pari Sen žermen, kao klubovi iz Kine i SAD.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво