Ančeloti na klupi Napolija

Italijanski stručnjak Karlo Ančeloti novi je straget Napolija, gde će naslediti Mauricija Sarija, saopštio je predsednik kluba De Laurentis.

Uprava Napolija uručila je otkaz Sariju, koji nije uspeo da osvoji "Skudeto", uprkos rekordnom 91 osvojenom bodu u Seriji A.

Sari bi karijeru prema navodima britanskih medija karijeru mogao da nastavi u Čelsiju ili Zenitu.

Ančeloti je početkom nedelje primećen u Rimu, gde se prvo sastao sa predsednikom Napolija De Laurentisom, sa kojim je danas dogovorio trogodišnji ugovor sa timom iz Napulja. 

Čuveni italijanski stručnjak je tokom 23-godišnje trenerske karijere bio strateg Parme, Juventusa, Milana, PSŽ-a, Čelsija, Reala i Minhenskog Bajerna, sa kojim ima ugovor koji važi do kraja maja.

Bajern je otpustio Ančelotija u septembru prošle godine, ali ga plaća do kraja ugovora, tačnije do prvog juna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво