Ajtraht osvojio Kup Nemačke

Fudbaleri Ajtrahta savladali su Bajern sa 3:1 u finalu Kupa Nemačke odigranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu, i tako sprečili Bavarce da se okite duplom krunom.

Ajtraht je tako uspeo da se domogne Lige Evrope iako je u prvenstvu zauzeo osmo mesto. Bavarci su osvojili prvenstvo, ali su propustili priliku da osvoje duplu krunu.

Ajtreht je poveo u 11. minutu golom Rebića, Rodrigez je izgubio loptu na sredini terena, ona je stigla do Rebića, a ovaj je uspeo da matira golmana.

Bajern je izjednačio u 53. minutu. Nakon akcije Bajerna usledila je povratna lopta ka Levandovskom koji pogađa mrežu Ajtrahra.

Iako je Bajern napadao Rebić je, posle brze kontre, svojim drugim golom ponovo doveo Ajtraht u prednost u 82. minutu.

Tačku na pobedu Ajtrahta stavio je Mijat Gaćinović i šestom minutu nadoknade. Na odbijenu loptu posle kornera naleteo je Gaćinović i smestio je u mrežu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво