Azar doneo Čelsiju titulu FA Kupa

Fudbaleri Čelsija savladali su Mančester junajted sa 1:0 (1:0) u finalu FA Kupa koje je odigrano na Vembliju, i uspeli da se okite jednim trofejom u ovoj sezoni.

Čelsi je uspeo da „spasi" sezonu. Bili su „plavci" daleko od odbrane titule, završili su na petom mestu u Premijer ligi, ali im je pripala utešna titula u FA Kupu, dok je Junajted izborio plasman u Ligu šampiona sa druge pozicije u prvenstvu.

Pobedu Čelsiju doneo je Eden Azar. Njogov beg po sredini terena uspeo je da uhvati Džouns, taman toliko da ga zakači po levoj nozi i sudiji nije ništa ostalo nego da pokaže na belu tačku.

Azar je uzeo loptu i bio nepogrešiv. Igrao sa 23. minut susreta.

Mančester junajted je pokušao da probije bedem ispred gola „plavaca" ali nije uspeo. Nemanja Matić odigrao je ceo meč za tim iz Mančestera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи