Juventus proslavio tutulu i oprostio se od Bufona

Fudbaleri Juventusa pobedom nad Veronom od 2:1 u poslednjem kolu Serije A proslavili titulu, ali i oprostili se od legendarnog golmana Đanluiđija Bufona, kome je ovo bila poslednja utakmica u crno-belom dresu. Da li se oprostio od fudbala ostaje da se vidi, jer na stolu ima nekoliko primamljivih ponuda.

Radost i tuga među navijačima. Pomešane emocije primećene su još od zagrevanja pred početak meča. Navijači su grlili Bufona, koji nije mogao da sakrije emocije.

Bufon je igru napustio u 62. minutu. Igrači Verone su se, takođe, pozdravili sa njim, a ispred klupe „stare dame" sačekao ga je špalir,. Legendarnog golmana savladale su emocije i zaplakao je. Ovacije sa tribina trajale su tokom celog meča.

Sam meč protiv Verone je bio sporedna stvar. Juventus je poveo u 49. minutu golom Ruganija, prednost je duplirao Pjanić u 52. Gosti su do pogotka stigli u 76. minutu, a strelac je bio Ćerći.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи