Cucin: Oporavak ide po planu, povreda me ojačala

Mladi fudbaler Partizana Luka Cucin izjavio je da je zadovoljan oporavkom posle operacije metatarzalne kosti i da ga je povreda koju je doživeo ojačala.

Cucin je operisan pre više od mesec dana pa je prevremeno morao da završi debitantsku sezonu u crno-belom dresu.

"Operacija je odlično prošla, a jedini problem mi je bio što sam morao da ležim četrnaest dana, pa nisam ustajao niti se pomerao iz kreveta zbog konca i rana, ali, hvala bogu, i to je iza mene. Oporavak smo počeli pre nedelju dana i za sada ide prema planu", izjavio je Cucin za klupski sajt.

Kako je naveo, čim mu je zdravstveno stanje dozvolilo, počeo je da sa stadiona prati utakmice Partizana i zahvalio je saigračima što su ga bodrili u periodu nakon operacije.

"Pratio sam saigrače, a ponekad se čujem sa njima. Drago mi je da je Strahinja Jovanović debitovao i ne samo što je dobar fudbaler, već je još bolji momak. Sa Vakulkom se čujem svaki dan, stalno se interesuje kako sam, kako teče oporavak. Zahvalio bih se i drugim momcima koji su mi slali poruke čim su čuli za povredu. Bodrili su me i rekli da je to sastavni deo fudbala, da se ne brinem, jer će i to proći. Hvala im na tome, jer sam u glavi mnogo ojačao. Jedva čekam da se vratim na teren. Dokazali smo da smo ekipa i da se svi držimo zajedno", rekao je Cucin.

Cucin je za Partizan debitovao ove sezone i do povrede odigrao četiri utakmice.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво