Krstajić: Stanković i Ilić uz tim na pripremama u Austriji

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da će nekadašnji reprezentativci Dejan Stanković i Saša Ilić najverovatnije kao gosti putovati u Austriju na pripreme sa nacionalnim timom.

Krstajić je otkrio da će legende srpskog fudbala sigurno ići u Austriju, a nada se da će ići sa ekipom i na Mundijal.

"Moja je namera da Stanković i Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su, neskromno govoreći, legende našeg fudbala, uživaju ogromno poštovanje i uvažavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagađanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu", izjavio je Krstajić.

Kako je naveo selektor, ukoliko bude moguće, u Savezu će se potruditi da Stanković i Ilić budu uz ekipu i u Rusiji.

"Uvek smo za to da postoji pozitivan kontakt između bivših i sadašnjih reprezentativaca. To je samo jedna od ideja koje imamo. Ide Svetsko prvenstvo, želimo da napravimo dobru atmosferu, da svi budemo zajedno uz Srbiju i da se pruži podrška reprezentaciji. Oko 20. maja, kao što sam već najavio, javnost će saznati ko se nalazi na spisku za SP", istakao je Krstajić.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво