Nejmar spreman za prijateljsku sa Hrvatskom

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva najverovatnije se vraća na teren u prijateljskom meču protiv Hrvatske 3. juna u Liverpulu.

Napadač Pari Sen Žermena od februara nije igrao zbog operacije zgloba, ali će biti spreman pre Mundijala i to u duelu u kom će Hrvatska da "glumi" Srbiju, rivala Brazila u E grupi Svetskog prventsva u Rusiji.

Doktor reprezentacije Brazila Rodrigo Lesmar istakao je da oporavak Nejmara teče veoma dobro i da će sledeće nedelje trenirati sa grupom.

"Uradili smo neke testove, Nejmarov oporavak ide u odličnom smeru. Sledeće nedelje biće spreman da trenira sa ekipom. Naša ideja je da radi sa loptom kako bi uskoro bio potpuno fit da odigra prvu prijateljsku utakmicu", rekao je Lesmar.

Pored Brazila i Srbije u E grupi su Švajvarska i Kostarika, prvi protivnik "orlova" na SP 17. juna u Samari.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи