Real lomi kasicu da bi doveo Nejmara

Šampion Evrope Real Madrid (možda uskoro i trostruki uzastopni prvak kontinenta) razmatra da sruši rekord i za 260 miliona evra dovede najboljeg fudbalera Pari Sen Žermena Nejmara da Silvu, prenosi As.

Kako se navodi, Nejmar je "tiha patnja" Florentina Peresa čak 12 godina i prvi čovek „los blankosa" veruje da je došlo vreme da obuče dres Reala, posebno što je Brazilac nezadovoljan u Parizu.

Isti izvor tvrdi da je dalek put do transfera, ali da Nejmar ima želju da se posle samo godinu dana vrati u Španiju, gde je sa velikim uspehom nastupao za Barselonu.

Upravo je sa stadiona Kamp Nou prešao u PSŽ za 222 miliona evra i srušio svetski rekord po visini transfera.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво