Mnogi žele dres Srbije, ali dresa još nema u prodaji

Fudbalska reprezentacija Srbije poslednje dve provere pred Svetsko prvenstvo u Rusiji imaće protiv prvaka Južne Amerike - Čilea, i najboljeg tima Bolivije. Meč protiv Čilea igraće se u Gracu 4. juna, dok će Bolivija biti rival u Beču 9. juna.

U Austriji, reprezentacija Srbije uvek ima veliku podršku i nema sumnje da će tako biti i ovoga puta. Pitanje je samo s kakvim će rekvizitima navijači biti na tribinama, jer dresova u kojima će nastupati naši reprezentativci, još uvek nema u prodaji.

Ukoliko reprezentaciju na predstojećem Svetskom prvenstvu želite da bodrite u dresu koji će nositi naši fudbaleri, na to ćete morati još da čekate. Do prve utakmice Srbije na Mundijalu ostalo je manje od 50 dana, a novi dres još nije stigao u radnje. Trgovci kažu da je interesovanje veliko.

Ugovor sa novim sportskim brendom potpisan je tek pre dva meseca, kada je dres i predstavljen javnosti. A do sada, samo igrači su imali prilike da nose crvenu i belu garnituru, na prijateljskim utakmicama protiv Maroka i Nigerije.

Kada će se dresovi naći u prodaji zavisi isključivo od Pume odnosno kada će Puma dostaviti distributeru dresove u Srbiji. Fudbalski savez je svakodnevno u kantaktu sa ovim sportskim brendom ne bi li se dresovi što pre našli na tržištu. Očekuje se da će se pojaviti krajem meseca ili možda početkom juna.

Do tada se analizira i izgled novog dresa. Beli je izazvao pozitivne reakcije, crveni je na meti kritike.

Preporučena cena proizvođača je 75 evra, što je gotovo 9000 dinara.

Dok dres ne stigne, ima dovoljno vremena da oni koji žele da ga imaju, sakupe novac. A do tada, ostaje nam da skupljamo sličice fudbalera koji će u Rusiji braniti boje Srbije.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво