Joveljić posle prvih golova u seniorskom fudbalu: Bez pritiska, bio sam siguran...

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić kaže da je presrećan zbog prvih golova u seniorskom fudbalu u pobedi nad subotičkim Spartakom (4:0). Nadam se da će ih biti još, ali moram da nastavim sa radom, poručio je supertalentovani igrač.

Novi šampion je bio ubedljiv protiv Spartaka pred praznim tribinama (4:0), a drugi i četvrti gol delo je talentovanog napadača.

"Želim da se zahvalim treneru i celom stručnom štabu što su mi dali priliku da počnem od prvog minuta. Presrećan sam. Želim i saigračima da se zahvalim na neverovatnom gestu kada odlučili da ja šutiram penal. Nisam osećao pritisak kada sam šutirao, veći je bio u omladincima. Ne znam zašto, bio sam siguran da će ući, morala je nekako naći put", opisao je prvi gol Joveljić za klupski sajt.

Joveljić je ove sezone, računajući i Omladinsku ligu i sada dva protiv Spartaka, postigao čak 46 golova.

"Lepo sam sklonio loptu i šutnuo. Najlepši je osećaj kada lopta zatrese mrežu. Golove posvećujem mami i sestri. Nadam se da će ih biti još, ali moram da nastavim sa radom, trudom i napretkom", zaključio je on.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи