Kako je Luka Milivojević "kupio" sve u Palasu

Luka Milivojević sa velikim uspehom igra za Kristal palas. U toku sezone postao je i kapiten londonskog tima, a svojim potezom u poslednjem kolu Premijer lige "kupio" je navijače i upravu kluba.

Kristal palas je očajno počeo sezonu. Ali otkako je na klupu seo iskusni Roj Hodžson, Palas beleži sve bolje rezultate, a to se nekako poklopilo sa formom u usponu srpskog reprezentativca Luke Milivojevića.

Palas je u poslednjem kolu Premijer lige ubedljivo na svom terenu savladao ekipu Lestera sa 5:0, a jedan od najzanimljivijih momenata desio se u 89. minutu utakmice, kada je sudija dosudio penal za domaći tim.

Milivojević je ove sezone već postigao deset golova za ekipu, od toga sedam sa bele tačke. Ipak, srpski reprezentativac prepustio je izvođenje najstrože kazne Kristijanu Bentekeu, belgijskom napadaču koji ove sezone ima velikih problema sa efikasnošću.

"Za mene, tim je najvažniji. Najvažnije je da svi igrači budu zadovoljni i drago mi je što sam Kristijanu pružio priliku da postigne gol", rekao je Milivojević za London njuz onlajn.

Možda ova priča i ne bi bila toliko zanimljiva, bar ne onima koji ne znaju šta se dogodilo ranije tokom sezone, na utakmici između Palasa i Bornmuta.

U zaustavnom vremenu dosuđen je penal za Palas, a Benteke je prosto oteo loptu Milivojeviću iz ruku, da bi sam izveo kazneni udarac i – promašio!

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a posle toga forma dva igrača otišla u suprotnom smeru. Milivojević je jedan od najboljih igrača ekipe, dok Benteke većinu vremena provodi na klupi za rezervne igrače.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво