Milojević: Protiv Napretka imamo negativan skor, o mom statusu posle sezone

Trener Crvene zvezde Vladan Milijević istakao je uverenje da je došao trenutak da njegova ekipa, prvi put a iz trećeg pokušaja, savlada kruševački Napredak i obezbedi titulu šampiona Srbije.

"Igramo sa ekipom sa kojom, jedino, imamo negativan skor. U Kruševcu smo izgubili, a na našem stadionu smo osvojili bod. Probaćemo to da ispravimo. Pripremamo se kao za sve utakmice, ambijent u Kruševcu je uvek lep", rekao je Milojević i dodao da je Napredak tim koji sjajno vodi trener Kosanović.

Upravo je nekadašnji trener Crvene zvezde rekao pre ovog meča da je "normalno da Crvena zvezda titulu proslavi u Beogradu".

"Njegove izjave su uvek zanimljive. U svakom slučaju poštujemo Kosanovića, i ne bih dalje to komentarisao. Zvezda uvek mora da ide na pobedu, to važi sada, kada nam je nophodan jedan trijumf za osvajanje titule, ali važi i u svakom drugom slučaju, makar igrali i prijateljsku utakmicu. Daćemo sve od sebe, videćemo kako će utakmica da se završi", istakao je Milojvić.

Mnogo je spekulacija ovih dana o statusu Milojevića u Crvenoj zvezdi, pošto on još uvek nije produžio ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana, a, navodno, za njegove usluge zainteresovan je grčki AEK. Nekadašnji trener Čukaričkog, Omonije i Panioniosa je naglasio da će vreme za priče na ovu temu biti tek po okončanju prvenstva.

Milan Rodić neće moći da igra za ekipu Crvene zvezde u meču sa Napretkom zbog suspenzije, dok su ostali igrači spremni.

Utakmica četvrtog kola plej-ofa između Napretka i Crvene zvezde igra se u nedelju, od 16 časova, na stadionu u Kruševcu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво