Ivanović: Da pokažem da sam igrač za Partizan

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović izjavio je za klupski sajt da mu je dugo trebalo da se navikne na novi klub posle prelaska iz Spartaka, ali da se sada oseća mnogo bolje.

"Trebalo mi je mnogo vremena da se naviknem na klub. Sve mi je bilo drugačije. U poslednje dve-tri sedmice počeo sam dobro da se osećam. Nije to još kako bi trebalo, nedostaje mi mirnoća u završnici, ali uveren sam da će doći. Nadam se da će sve da bude kao što se i očekuje od mene", izjavio je Ivanović.

Mladi fudbaler još uvek ima problema da se uklopi u ono što se, u nekom širem taktičkem smislu, traži od fudbalera koji igra na poziciji „devet i po" u ekipi kakva je Partizan.

"Nekad i bespotrebno trčim, to je moja želja da se dokažem, svaki loptu bih ja da uzmem, ja da idem...Jednostavno, želja! Četiri godine igrao sam standardno u Spartaku, sad je naišao period da ne igram, eto, uželeo sam se, naravno da sam hteo da pokažem da zaslužujem Partizanov dres".

Partizan za otprilike dve sedmice očekuje i treći duel sa Čukaričkim, sasvim sigurno najvažniji od svih.

"(Drugu utakmicu, u Superligi Srbije) su igrali koliko smo im mi dopustili. Neće biti problema protiv njih u Kupu. Dobra su ekipa, ali mi smo bolji, možemo da prođemo u finale".

Partizan za dva dana očekuje duel sa Radničkim iz Niša.

"Pobedio sam Radnički sa Spartakom, dao sam gol. Uvek sam protiv njih imao asistenciju ili gol. Želimo da im vratimo za poraz u Nišu, u Beogradu je bolji teren i sve ćemo učiniti da ih pobedimo. Tamo nisu bili neki uslovi, verujem u slavlje, mnogo smo kvalitetnija ekipa", zaključio je Ivanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи