Tošić: Ubeđen sam da ćemo proći u finale Kupa

Fudbaler Partizana Zoran Tošić, dvostruki strelac u prvenstvenoj pobedi protiv Čukaričkog (2:1), rekao je da je ubeđen da će crno-beli biti bolji od ekipe sa Banovog brda i u revanšu polufinala Kupa Srbije i plasirati se u četvrto uzastopno finale ovog takmičenja.

"Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup", izjavio je Tošić za klupski sajt.

Povratnik u srpski fudbal, u osvrtu na utakmicu protiv Čukaričkog u Superligi, ističe da su crno-beli zaslužili i ubedljiviju pobedu i posebno naglasava partije Ognjena Ožegovića i veterana Saše Ilića.

"Bilo je bitno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u Kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, ali na sreću trgli smo se i zasluženo pobedili. Hvala Ožegoviću na odlićnoj asistenciji, počeo je da me sluša. Svaka čast Saši, ponovo je pokazao koliko nam je bitan", izjavio je Tošić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи