Lacio i Inter drže priključak, pogodili Milinković-Savić i Ljajić

Fudbaleri Intera i Lacija zabeležili su pobede u mečevima 34. kola Serije A protiv Kjeva, odnosno Sampdorije i tako zadržali korak sa Romom u borbi za plasman u Ligu šampiona. Milinković Savić strelac i asistent za Lacio, Ljajić pogodio u porazu Torina.

Sergej Milinković Savić postigao je pogodak i asistirao Imobileu za ubedljiv trijumf Lacija nad Sampdorijom od 4:0, u meču 34. kola Serije A.

Lacijali su tako ostali u trci sa Romom i Interom za dva mesta koje dogodine vode u Ligu šampiona. Roma i Lacio skupili su po 67 bodova, dok je Inter u Veroni stigao do 66.

Ikardi i Perišić doneli su ubedljivu prednost protiv Kjeva, da bi u finišu meča Stepinski postavio konačan rezultat od 2:1.

Strelac je bio i Adem Ljajić, ali je njegov Torino doživeo poraz od Atalante 2:1. Strelci za tim iz Bergama bili su Frojler i Gosens.

Krotone je kao gost bio bolji od Udinezea 2:1, dok su Kaljari i Bolonja igrali bez golova.

U poslednjem meču dana, možda i odlučujućem kada se radi o šampionskoj tituli, sastaju se Juventus i Napoli. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво