Furiozan finiš Arsenala, "petarda" na Sitijevoj šampionskoj žurci

Fudbaleri Arsenala savladali su Vest Hem sa 4:1, u utakmici 35. kola Premijer lige. "Tobdžije" postigle tri gola u poslednjih deset minuta utakmice. Stouk i Barnli odigrali bez pobednika 1:1. Mančester siti sa 5:0 savladao Svonsi.

Samo dva dana nakon što je Arsen Venger najavio da odlazi sa klupe Arsenala na kraju sezone, njegovi izabranici odigrali su furioznih poslednjih deset minuta meča sa Vest Hemom i odneli pobedu od 4:1.

Načo Monreal doveo je domaće do prednosti, da bi Arnautović u 64. minutu izjednačio na 1:1. Kada se činilo da će to biti još jedno bledo izdanje Arsenala, usledila je paklena završnica susreta.

Aron Ramzi doneo je novu prednost "tobdžijama" u 82. minutu, da bi do kraja meča konačan rezultat postavio Lakazet pogocima u 85. i 89. minutu utakmice.

U drugom meču dana, Stouk i Barnli odigrali su nerešeno 1:1.

Mančester siti je proslavio titulu Premijer lige pobedom nad Svonsijem od 5:0.

"Građani", kao što i rezultat kaže, prelako došli do pobede nad ekipom iz Velsa, a posle prvog poluvremena su imali lepu prednost (2:0) zahvaljujući golovima Davida Silve i Rahima Sterlinga.

Kevin De Brujne je pogodio u nastavku, potom je Gabrijel Žesus imao priliku sa bele tačke, ali nije pogodio, ali zato jeste Bernardo Silva, koji je naleteo na odbijenu loptu i matirao Fabijanskog.

Žesus se ipak upisao u strelce, u finišu susreta, kada je postavio konačan rezultat 5:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво