Obrenovac domaćin finala Kupa u futsalu

Finale ovogodišnjeg Kupa Srbije u futsalu biće odigrano 2. maja u Sportko kulturnom centru u Obrenovcu sa početkom od 19 časova. U finalu će se sastati Ekonomac iz Kragujevca i Novi Pazar.

Najznačajnija stvar za srpski futsal je upravo činjenica da je i Obrenovac postao svojevrsni centar ovog sporta u našoj zemlji, upravo formiranjem prvog futsal kluba u tom gradu, Kluba malog fudbala Palež.

Odličnim radom i sve većim napredkom Kluba malog fudbala Palež iz Obrenovca, ali i zahvaljujući odličnim uslovima u dvorani Sportsko kulturnog centra u tom gradu, čelni ljudi Fudbalskog Saveza Srbije odlučili su da u Obenovcu bude odigrano i finale nacionalnog kupa u futsalu. U finalu će se sastati najtrofejniji srpski klub Ekonomac iz Kragujevca protiv ekipe Novog Pazara.

Prema rečima predsednika KMF Palež iz Obrenovca, Branka Bezarevića, održavanje finala nacionalnog Kupa u ovom gradu, biće odlična prilika za dodatnu promociju futsala u Obrenovcu, a svi ljubitelji  ovog sporta imaće priliku da uživaju u pravom spektaklu. 

Obrenovac je grad sa dugom sportsko i pre svega fudbalskom tradicijom, a odličnim radom čelnika Paleža, nema sumnje da će se u budućnosti Obrenovac pozicionirati i na mapu najznačajnijih futsal cenatara na ovim prostorima. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи