Čukarički savladao Partizan na Banovom brdu

Fudbaleri Čukaričkog savladali su na svom stadionu ekipu Partizana sa 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Veoma sadržajan i zanimljiv meč odigran je na Brdu, što je nagovešteno već u drugom minutu, kada se Bojić prošetao kroz šesnaesterac crno-belih i postigao gol.

Partizan je od tog momenta imao potpunu inicijativu, a uprkos brojnim šansama koje su imali Ožegović i Tavamba, u 20. minutu Radić je autogolom doneo izjednačenje Partizanu.

Igrao se 40. minut kada je Čukarički poveo veoma brzu kontru, a nakon centaršuta Belakovića, Kajević je drugi put doveo Čuku u vođstvo.

Ipak, ekspresni odgovor Partizana desio se četiri minuta kasnije, kada je Danilo Pantić postigao veoma efektan pogodak.

Deset minuta u drugom poluvremenu bilo je dovoljno za još jedan pogodak, ponovo u režiji domaće ekipe. Belaković je pronašao Belića, koji je imao previše vremena i prostora, koje je i iskoristio i postigao pogodak.

Do kraja meča viđen je još jedan pogodak, kada je ogromnu grešku u sudijskoj nadoknadi napravio Slobodan Urošević, koji je na svojoj polovini nakon prekida direktno predao loptu Kajeviću, ovaj uposlio Mudrinskog, koji se našao sam ispred gola Partizana i imao lak posao, stavivši tačku na meč.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije igra se 9. maja.

Ovako je protekao meč:

20.22 – Kraj meča, pobeda Čukaričkog od 4:2.

20.20 – GOOOL! Čukarički u sudijskoj nadoknadi dolazi do prednosti od 4:2, Mudrinski je strelac. Katastrofalna greška Uroševića, koji je poklonio loptu protivnicima, situacija nakon koje se Mudrinski nalazi ispred praznog gola, i trese mrežu. 

19.43 – GOOOL! Čukarički treći put vodi, Petar Bojić u 55. minutu postiže drugi gol na meču. Ponovo napad Čukaričkog po levoj strani, centaršut Belakovića ka Bojiću, koji je imao dovoljno vremena i prostora da se namesti i postigne gol.

19.32 – Nastavljen je meč. 

19.17 – Poluvreme je na Banovom brdu.

19.15 – GOOOL! Ekspresan odgovor Partizana u 44. minutu, Danilo Pantić poravnava na 2:2. Sjajan pogodak Pantića, koji je sa krila ušao u sredinu, a potom poslao projektil ka golu Belića.

19.11 – GOOOL! Čukarički vodi sa 2:1 od 40. minuta, strelac je Kajević. Brza akcija Čukaričkog u tranziciji, Belaković je uputio centaršut, a na pravom mestu bio je Kajević, koji je smestio loptu u mrežu protivnika.

18.51 – GOOOL! Partizan nakon nekoliko prilika dolazi do izjednačenja 1:1 u 20. minutu. Nakon dobro izvedenog kornera, nastala je gužva u šesnaestercu, a tamo Radić postiže autogol. 

18.33 – GOOOL! Petar Bojić u drugom minutu dovodi Čukarički u vođstvo. Prvo je Bojić dobio duel sa Uroševićem na desnoj napadačkoj strani, a potom sjajnim slalomom uspeo da zaobiđe golmana Jovičića i postigne pogodak.

18.30 – Počeo je meč na Banovom brdu.

18.20 – Poznati su sastavi obe ekipe:

Čukarički: Belić, Radić, Đurić, Kopitović, Bogosavac, Docić, Drinčić, Belaković, Kajević, Bojić, Mudrinski.

Partizan: Jovičić, Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Urošević, Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek, Tavamba, Ožegović. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи