Marsijal između Juventusa i Bajerna

Francuski fudbaler Antoni Marsijal mogao bi da napusti Mančester junajted na leto, godinu dana pre isteka ugovora, pošto su za njegove usluge zainteresovani evropski velikani Juventus i minhenski Bajern.

Kako prenosi italijanski list Gazeta delo Sport, mladi napadač koji je u finišu letnjeg prelaznog roka 2015. godine za 49 miliona evra stigao iz Monaka, jedan je od fudbalera čiji se odlazak iz Junajteda planira na leto, a ove sezone je uglavnom imao promenljivu minutažu.

Ugledni italijanski list piše da u Juventusu reprezentativca Francuske vide kao zamenu za Marija Mandžukića, dok ga u Bajernu gledaju kao naslednika Franka Riberija i Arjena Robena koji se nalaze na zalasku karijere.

Marsijal je prošao omladinsku školu Liona, ali je profesionalnu karijeru počeo u Monaku 2013. godine.

Za reprezentaciju Francuske igrao je 18 puta i postigao jedan gol.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи