Milojević: Protiv Partizana pokazali da smo najbolji

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je njegova ekipa potpuno nadigrala Partizan i pokazala da je najbolja u Srbiji.

"Mogu da budem zadovoljan posle velike pobede. Nadigrali smo u svim segmentima Partizan, apsolutno je zaslužen trijumf. Podelio bih meč na dva dela, u prvom smo bili nadmoćni, ali sam se pribojavao nastavka koji mi se nije sviđao. Živimo na Balkanu, postoji samozadovoljstvo, iako ne volim, progledaću kroz prste", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Milojević ne želi da se priča o šampionskoj tituli, iako je njegov tim blizu cilja.

"Mislim da smo najbolja ekipa, to smo pokazali večeras protiv direktnog konkurenta. Ima još da se igra, rano je pričati o tituli, iako sam svestan da mnogi pričaju o tome. U igri je 18 bodova, imamo prednost i dok postoji matematička šansa nećemo se opuštati".

Milojević je pobedom u derbiju proslavio mali jubilej, 50. meč na klupi prvog tima crveno-belih.

"Imao sam čast da pobeđujem Partizan u mlađim kategorijama, nije mi prva pobeda i ponosan sam na taj podatak. Svaki put mi je drago kada savladam najvećeg rivala".

Kao i kolega iz Partizana Miroslav Đukić, Milojević priznaje da neredi na tribinama ružna slika.

"Ružno je to što se događa, nije prijatno. Moramo svi da pružimo sve od sebe da bude pravi ambijent. Malo nas sve remete takva dešavanja", zaključio je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво