Barsa savladala Valensiju, sve bliža tituli

Fudbaleri Barselone savladali su ekipu Valensije sa 2:1, u utakmici 32. kola Primere. Blaugrana, šest utakmica do kraja šampionata, ima 14 bodova više od drugoplasiranog Atletika, ali i meč više.

Barsa je na "Kamp Nou" savladala Valensiju golovima Suareza i Umtitija, dok je jedini pogofdak za "slepe miševe" postigao Pareho sa bele tačke u finišu utakmice.

Izabranici Ernestea Valverdea tako su stekli 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko, koji ima i meč manje.

Istovremeno, Barselone je oborila rekor Primere, pošto im je ovo bio 39. uzastopni meč bez poraza. 

Do kraja Primere, Barseloni je ostalo da odigra još šest mečeva, a za osvajanje titule biće im dovoljno da osvoje još sedam bodova.

U prvom meču dana, Sevilja i Viljareal odigrali su bez pobednika – 2:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво