Klop: Salah neće otići iz Liverpula, srećan je kod nas

Menadžer Liverpula Jirgen Klop uveren je da na leto neće ostati bez najboljeg fudbalera Mohameda Salaha.

Hitri Egipaćanin ove sezone je "eksplodirao" u dresu Liverpula, postigao je 39 golova u svim takmičenjima i skrenuo pažnju najbogatijih klubova, posebno Real Madrida. 

"Znam da se Salah oseća prijatno na Enfildu, naš stil igre mu totalno odgovara i nisam zabrinut da bi mogao da ode", rekao je Klop za nemački Bild.

Trenutno prvi strelac engleske Premijer lige, koji ujedno vodi i borbu za "Zlatnu kopačku" Evrope, ima priliku da postane tek treći fudbaler u istoriji Liverpula koji je dao preko 40 golova u sezoni.

Salah je letos stigao iz Rome, a ranije je nastupao za Fiorentinu, Čelsi, Bazel i u domovini za Mokavlon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи