Salcburg dočekuje Lacio u borbi za polufinale Lige Evrope

Lacio je u prvom meču u Rimu, u izuzetno uzbudljivom meču, savladao ekipu Salcburga sa 4:2, ali očekuje nas velika borba u revanšu (21.05, RTS 1). U ostalim mečevima sastaju se CSKA – Arsenal, Olimpik – Lajpcig i Atletiko – Sporting. Kretanje rezultata sa svih mečeva možete pratiti na našem portalu.

Prve utakmice četvrtfinala Lige Evrope donele su puno uzbuđenja, u revanšu nas očekuje mnogo više. Radio-televizija Srbije direktno će prenositi meč iz Austrije, gde Salcburg dočekuje ekipu Lacija.

"Blankoselesti" su u prvom meču na "Olimpiku" stigli do pobede od 4:2 i u dobrom raspoloženju očekuju revanš. Salcburgu je za prolaz potrebna pobeda od dva gola razlike, što je daleko od nemoguće misije.

Zanimljivo će biti na "Velodromu", gde Olimpik dočekuje ekipu Lajpciga. Nemački tim je odneo minimalnu pobedu u prvom meču (1:0), a domaći se nadaju da će, uz podršku navijača, ponovo do polufinala drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Arsenal se u Londonu igrao sa "armejcima" (4:1), ali sada mora i u Moskvi da opravda ulogu jednog od glavnih favorita za osvajanje takmičenja.

Sporting se sa gostovanja u Lisabonu vratio sa dva gola zaostatka (2:0), pa je teško očekivati da protiv Simeoneovog Atletika može doći do velikog preokreta. Ipak, mečevi u Ligi šampiona pokazali su da je u modernom fudbalu sve moguće.

Svi mečevi se igraju od 21.05, kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu, dok na Prvom programu RTS-a možete gledati direktan prenos utakmice iz Austrije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво