Marković: Trofeji su najvažniji, jedva čekam derbi

Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković, novo "čudo od deteta iz Humske" kaže da mu je fokus na tome da što bolje ispuni zadatke na terenu, ali da su od toga važnije pobede i trofeji.

"U ovoj početnoj fazi karijeri naravno da sam usmeren na svoju igru, ali zna se šta nosi Partizan, pobede i borba za trofeji su važniji", rekao je Tanjugu 18-godišnji defanzivac, koji je sad već standardan u zadnjoj liniji crno-belih i narednog vikenda trebalo bi da debituje u seniorskom večitom derbiju.

Marković je u ubedljivoj pobedi protiv Borca iz Čačka (5:0) postigao i prvenac u crno-belom dresu i na najbolji način najavio duel protiv Crvene zvezde.

"Sjajan osećaj, trebalo mi je 10-15 sekundi da shvatim da se to dogodilo. Mnogo nam znači pobeda za samopouzdanje pred najvažniju utakmicu u sezoni. Za mene je to izuzetna utakmica jer ceo život sanjam o derbiju i jedva čekam da počne".

Odmah posle meča na stadionu "Rajko Mitić", koji bi mogao da bude odlučujući u borbi za šampionsku titulu, crno-bele očekuje duel sa Čuakričkim u Kupu.

"Očekuje nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo proći u finale jer nam je cilj da odbranimo trofej. Oni će verovatno da analiziraju naš prethodni duel na Banovom brdu, lociraju greške i pokušaće da budu bolji. Na toj utakmici sam debitovao i bio je neverovatan osečaj", poručio je Marković.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu 14. aprila od 18.30 na stadionu Rajko Mitić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво