Arsenal silovit protiv CSKA, festival golova u Rimu

Četvrtfinale Lige Evrope donelo je, shodno očekivanjima utemeljenim u kvalitetu osam ekipa, veoma uzbudljive mečeve. Arsenal je savladao moskovski CSKA (4:1), uz predivan gol Arona Ramzija i uopšte predivnu partiju Mesuta Ozila. Lacio je trijumfovao protiv Salcburga sa 4:2, Lajpcig je bio bolji od Olimpika iz Marselja (1:0), dok je madridski Atletiko pobedio Sporting rezultatom 2:0.

Fudbaleri Arsenala odigrali su jedno od najboljih evropskih poluvremena u proteklih nekoliko sezona (verovatno i duže), pobedivši u procesu ekipu CSKA sa 4:1, a da su pritom mogli da postignu još toliko golova.

Po dva gola za tim Arsena Vengera postigli su Ramzi i Lakazet (obratiti posebnu pažnju na drugi pogodak ovog prvog), dok je strelac za tim iz Rusije bio Golovin (takođe gol koji vredi pogledati nekoliko puta).

Lacio i Salcburg, dva tima koji iza sebe imaju zaista impresivne sezone, podarili su Evropi podjednako impresivan meč, u kome je domaćin na Olimpiku slavio sa 4:2. U ekipi trenera Inzagija bilo je mesta i za Milinkovića-Savića i Bastu.

Lajpcig je kao domaćin bio bolji od Olimpika iz Marselja sa 1:0, a Timo Verner je postigao gol za „crvene bikove" u smaom finiš prvog poluvremena.

Golovima Kokea i Antoana Grizmana, u prvom poluvemenu, Atletiko je u Madridu bio bolji od Sportinga.

Revanš mečevi su na programu za sedam dana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво