Navijači Liverpula "artiljerijom" dočekali autobus Sitija

Žreb četvrtfinala Lige šampiona bio je nemilosrdan za preostala dva ostrvska tima Liverpul i Mančester siti. Navijači "crvenih" na paklen način, flašama i limenkama dočekali su timski autobus protivnika, pri čemu su povređena dva britanska policajca.

Navijači Livepula važe za najvatrenije i odanije u Evropi, a scene hiljade njih nekoliko sati pred duel sa rivalom iz domaćeg prvenstva to i potvrđuju.

Zbog velikog broja navijača na ulicama Liverpula, timski autobus je do stadiona putovao izmenjenom rutom, potvrdila je britanska policija.

Gosti, sa druge strane nisu nimalo prijatno dočekani, pošto su njihov autobus pristalice Liverpula gađale flašama i limenkama.Došlo je do sukoma sa policijom, a tom prilikom su povređena dva policajca.

Liverpul je ubedljivo na svom stadionu savladao Mančester siti sa 3:0. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво