Ibra u svom stilu o Ronaldovom golu: Neka proba sa 40 metara...

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović u svom stilu je prokomentarisao "makazice" Kristijana Ronalda, pohvalio atraktivan gol Portugalca, ali i "pecnuo" ga da proba to da uradi sa 40 metara.

Ronaldov potez oduševio je celu fudbalsku planetu u pobedi u Torinu (3:0) u četvrtfinalu Lige šampiona, pa i novog napadača Los Anđeles galaksija.

"Gol je lep. Ipak, neka proba da ga postigne sa 40 metara", aludirao je Ibrahimović na svoj gol u dresu reprezentacije protiv Engleske pre šest godina.

Ibrahimović je tada dobio nagradu "Ferenc Puškaš" za najbolji gol u godini, a sigurno je da će za tu nagradu biti u konkurenciji i Ronaldov.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво