Rodriges voli Bavarsku i Bavarska voli Rodrigesa

Kolumbijski fudbaler Hames Rodriges ostaće u Bajernu i po isteku dvogodišnje pozajmice iz Real Madrida, jer će minhenski klub već sada da aktivira otkupnu klauzulu od 42 miliona evra.

Čelnici Bajerna već su obavestili kolege iz Madrida da će zadržati odličnog 26-godišnjeg vezistu i to na insistiranje trenera Jupa Hajnkesa, piše španska "Marka".

Razvojem situacije zadovoljan je i Rodriges, pošto, za razliku od Reala, u Bajernu provodi dosta vremena na terenu i objektivno je jedan od važnijih fudbalera "večitog" šampiona Nemačke. Kolumbijac intenzivno uči nemački jezik i planira dugo da se zadrži u Bajernu.

Rodriges je prošlog leta stigao u Minhen za 13 miliona evra, koliko je Bajern koštala pozajmica, ali je zadovoljio visoke zahteve bavarskog giganta već posle osam meseci.

Bivši fudbaler Porta i Monaka, kao i argentinskog Banfilda, do sada je na 28 utakmica za Bajern upisao pet golova i 11 asistencija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи