Mile Svilar među 11 najtalentovanijih mladih igrača

Srpski golman iz Benfike Mile Svilar, prema izboru specijalizovanog fudbalskog sajta goal.com, nalazi se na 11. mestu najtalentovanijih mladih igrača sveta za ovu godinu.

Goal na listi računa fudbalere rođene posle 1. januara 1999. godine, među kojima je i najmlađi golman Lige šampiona svih vremena (na meču protiv Mančester junajteda branio sa 18 godina i 51 danom).

U obrazloženju za Svilara ističu se reči menadžera Mančester junajteda Žozea Morinja da će mladi Srbin uskoro postati jedan od najboljih golmana Evrope.

Najtalentovaniji tinejdžer planete je napadač Ajaksa Džastin Klajvert, sin proslavljenog Holanđanina Patrika, ispred čuvara mreže Milana Đanluiđija Donarume, buduće zvezde Reala Vinisijusa Žuniora, defazivca Ajaksa Matijasa de Lajta, Fila Fodena iz Mančester sitija...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се