Italijani savladali "orliće" u Novom Sadu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prijateljskom susretu u Novom Sadu od Italije sa 1:0. Strelac jedinog gola bio je Vido u 51. minutu.

Izabranici Gorana Đorovića bili su ravnopravan rival gostima iz Italije, koji su do jedinog gola i pobede stigli u 51. minutu, a strelac je bio Luka Vido.

Srbija nije igrala u najjačem sastavu, nedostajali su igrači koji su pod komandom Mladena Krstajića u prvom timu, pa su "orlići" doživeli prvi poraz posle devet meseci.

Da podsetimo, Srbija je prva u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo, sa šest pobeda iz isto toliko mečeva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво