Matić više neće razgovarati sa srpskim medijima

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odlučio je da ubuduće ne daje izjave srpskim novinarima zbog pisanja pojednih medija nakon što je u državnom timu promenjen kapiten.

Pojedini domaći mediji, mahom tabloidnog shvatanja profesije (a "žuta štampa" je mnogo napredovala od vremena Jozefa Pulicera i Vilijama Rendolfa Hersta), ovih dana su se bavili odnosima unutar fudbalske reprezentacije Srbije.

Sebi shodnom leksikom tumačili su izraze lica fudbalera obuhvaćenih promenom vlasništva kapitenske trake nacionalne selekcije – Aleksandra Kolarova, Nemanje Matića i Branislava Ivanovića.

Aleksandar Kolarov, koji je novi kapiten Srbije, odavno ne daje izjave domaćim predstavnicima medija, a sada je istu odluku doneo i Matić.

"Zbog laži sam odlučio da više nikada ne dajem izjave za srpske medije", napisao je Matić na Instagramu.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи