"Dragi Los Anđelese, nema na čemu"

Zlatan Ibrahimović karijeru nastavlja u Los Anđeles galaksiju, a njegov dolazak je na zanimljiv način predstavljen u Los Anđeles tajmsu – slika Šveđanina, uz poruku "Dragi Los Anđelese, nema na čemu".

Ibrahimović je sporazumno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, a karijeru će nastaviti "preko bare", u ekipi Los Anđeles galaksija.

Tiražni Los Anđeles tajms, u svom izdanju od petka, na zanimljiv način je objavio poruku švedskog napadača – "Dragi Los Anđelese, nema na čemu", napisao je Ibrahimović, a u istom broju je i velika Ibrina slika u opremi novog kluba.

El-Ej tajms je preneo i kratak intervju sa jednim od najboljih napadača sveta svih vremena, a na pitanje da li je Los Anđeles dovoljno veliki da prihvati njegovu ličnost, Ibra je u svom stilu odgovorio: "Ako nije, napraviću ga većim."

Ibrahimović je postigao 29 pogodaka u 53 nastupa za tim sa "Old Traforda", sa "đavolima" je osvojio Liga kup i Ligu Evrope, a od aprila je odsustvovao sa terena zbog povrede ukrštenih ligamenata.

Ibrahimović je igrajući za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan i PSŽ osvojio 33 trofeja i smatra da mu je igranje u Americi novi izazov.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво