Zvezda i Olimpijakos demantuju transfer Milojevića

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je da su netačni navodi grčkih medija da će Vladan Milojević preuzeti Olimpijakos i poručio da je prioritet osvajanje šampionske titule i da će zbog toga o novoj saradnji razgovarati tek po završetku sezone. I Olimpijakos je demantovao da je razgovarao sa trenerom fudbalera Crvene zvezde Vladanom Milojevićem oko dolaska na klupu tima iz Pireja.

Grčka Novasport prenela je da je Milojević odbio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom jer sa sportskim direktorom Olimpijakosa Darkom Kovačevićem dogovorio prelazak na Karaiskaki u junu i zaradu od dva miliona evra za dve godine.

"Kada je Vladan Milojević dolazio u klub dogovorili smo se da je jedini cilj šampionska titula i da posle godinu dana sednemo i dogovorimo se o daljoj saradnji. Tako će i biti. Potpuno smo posvećeni radu i borbi za titulu i zbog toga ovakvim vestima ne treba davati na značaju. Treba nam mir i stabilnost", poručio je Mrkela.

On je otkrio da je o ovoj temi pričao sa Milojevićem i da mu je preneo da su takvi navodi "glupost".

"Razgovarao sam sa Milojevicem i pitao da li ima bilo kakve istine u tim pisanjima, odgovorio mi je jednom rečju "gluposti". Mislim da je to više nego dovoljan odgovor svima", zaključio je Mrkela.

Pre Crvene zvezde spekulacije da Milojević ide u Pirej demantovali su i iz Olimpijakosa rečima "da nisu ni obavili razgovor sa Milojevićem".

"Nema dogovora sa Milojevićem, nismo ni razgovarali", saopštili su iz kluba grčkom listu Gazeta.

Olimpijakos, čiji je član srpski fudbaler Uroš Đurđević, trenutno sa klupe vodi Španac Oskar Garsija, a rezultati su ispod ocekivanja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво