Grčki mediji: Milojević odbio novi ugovor zbog Olimpijakosa

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević odbio je novi ugovor jer je postigao dogovor sa Olimpijakosom, prenosi Novasport. Kako se navodi, Milojević je negativno odgovorio na ponudu srpskog vicešampiona da produži saradnju koja ističe na kraju sezone kako bi se vratio u Grčku, odakle je letos iz Panioniosa došao u Zvezdu.

Isti izvor izveštava da je trener crveno-belih dao reč direktoru kluba iz Pireja Darku Kovačeviću i da će dobiti dvogodišnji ugovor vredan ukupno dva miliona evra.

Milojević se i pre Crvene zvezde dovodio u vezu sa Olimpijakosom, ali je tada poverenje dobio Albanac Besnik Hasi.

I tokom igračke karijere 48-godišnji trener bio je vezan za Atinu, gde je nosio dresove Apolona, Akratitosa i Olimpijakosovog najvećeg rivala Panatinaikosa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи