Vest Hem: Najmanje petorici navijača doživotna zabrana

Engleski premijerligaš Vest Hem odlučio je da doživotno zabrani ulazak na stadion najmanje petorici navijača zbog silaska na teren tokom utakmice protiv Barnlija pretprošlog vikenda, prenosi Bi-Bi-Si. Ujedno, još nekolicini navijača biće onemogućen boravak na Olimpijskom stadionu zbog bacanja novčića u pravcu klupskih čelnika i "namere da izazovu povredu".

Vest Hem je ubedljivo poražen od Barnlija 3:0, a potpredsednik kluba Karen Brejdi izjavio je da ubuduće neće biti tolerancije za slične događaje.

"Imamo nultu toleranciju prema svakom obliku nasilja i pokušaju da se ugrozi ljudski život. Bićemo posvećeni obezbeđenju sigurnosti i udobnosti svakog navijača koji dođe na naš stadion", piše u saopštenju.

Vest Hem se trenutno nalazi samo dva boda iznad zone ispadanja, a naredni meč odigraće protiv direktonog konkurenta za opstanak Sautemptona 31. marta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво