Šurbatović: Nema više karata za Srbija - Brazil u Moskvi

Karte za utakmicu između reprezentacija Srbije i Brazila u Moskvi na Svetskom prvenstvu u Rusiji su rasprodate, potvrdio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović. Reprezentacija Srbije turnir otvara 17. juna mečom protiv Kostarike, pet dana kasnije sastaje se sa Švajcarskom, pre nego što odigra poslednji duel u E grupi protiv Brazila.

Kako je Šurbatović naglasio, preostao je samo mali kontigent samo za najskuplja mesta u loži, dok zbog ogromnog interesovanja nema ulaznica za tribine za duel 27. juna na stadionu Otkritije arene, kapaciteta preko 45.000 mesta.

"Raspordate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji", rekao je Šurbatović u Ruskom domu gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest "navijačkih pasoša" za Mundijal.

Šurbatović je uveren je da će "orlovi" u Rusiji imati podršku kao da igraju na domaćem terenu.

"Sam plasman na SP je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP", zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri.

Reprezentacija Srbije turnir otvara 17. juna mečom protiv Kostarike, pet dana kasnije sastaje se sa Švajcarskom, pre nego što odigra poslednji duel u E grupi protiv Brazila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи