Iliev o Đukiću: I Gvardiola je bio na udaru…

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev pozvao je na strpljenje sa trenerom Miroslavom Đukićem i poručio da je pod sličnim udarom bio španski stručnjak Pep Gvardiola, ali da se izdigao i ove sezone sa Mančester sitijem dominira u Engleskoj.

"Cela situacija oko Đukića govori o njegovom karakteru, ali i karekteru ljudi iz kluba. Ponašamo se u skladu sa renomeom kluba. Ne može preko noći sve. To govori i slučaj Gvardiole, za mene najvećeg trenera sveta, u prošloj sezoni bio je pod udarom kritika, niko nije verovao u njega, a ove mu se ceo svet klanja kao najvećem. Bitno je da rastemo i što se sve vratilo u normalu", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Partizan je, tvrdi se, izašao iz krize sa četiri vezana trijumfa, nakon eliminacije iz Lige Evrope i kikseva protiv niškog Radničkog i Zemuna, kada se i spekulisalo o Đukićevom odlasku.

On je naglasio da čelnici kluba nisu podlegli pritisku medija i javnosti, već ostali dosledni.

"Imamo sreću što Đukić ima jak karakter pa sve može da izdrži. Pod čvrstim ugovorom je sa Partizanom, ne samo na papiru. Imam odličnu saradnju sa njim, moramo da imamo strpljenja i pustimo da uradi svoje", rekao je Iliev.

Šampion Srbije je sa 12 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu otišao na reprezentativnu pauzu, a u nastavku Superlige gostuje kod Bačke 31. marta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво