Partizan savladao Radnik u Humskoj

Fudbaleri Partizana nadigrali su Radnik iz Surdulice rezultatom 2:0 (0:0) u meču 28. kola Superlige Srbije.

Posle prvog poluvremena u kome nije bilo šansi, crno-beli su zaigrali znatno angažovanije u nastavku i stigli do pobede i nova tri boda.

Bezidejni prvi deo igre na obe strane. Uglavnom se igralo između dva kaznena prostora. Pokušaji crno-belih nisu doveli do gol šanse. S druge strane Radnik je u nekoliko navrata zapretio, ali sve je ostalo na pokušaju da se ugrozi gol Stojkovića.

U nastavku Partizan je zaigrao agresivnije. U prvih desetak minuta stvorio je više šansi nego u celom prvom poluvremenu. Ožegović je u tri navrata bio u izglednoj šansi, ali nije uspeo da postigne gol, naizglednija bila je prilika kada je glavom pogodio stativu.

Partizan je poveo u 64. minutu. Strelac iz jedanaesterca bio je Marko Jevtović, predhodno je u kaznenom prostoru oboren Đerlek.

Samo dva minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0. Posle akcije sa desne strane odbrana Radnika za kratko odbija loptu, na nju je natrčao Miletić i preciznim udarcem smestio je u mrežu.

Radnik je pokušao da se vrati u meč. Međutim, crno-beli su zatvorili sve prilaze svom golu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво