Tosun vodi "karamele", Milivojević ponovo strelac

Čenk Tosun postigao je dva pogotka i doneo tri boda Evertonu u Stouku. Kristal Palas u gostima savladao ekipu Hadersfilda, Luka Milivojević strelac sa bele tačke. Bornmut posle preokreta savladao ekipu Vest Broma.

Everton je savladao ekipu Stouka sa 2:1 u meču 31. kola Premijer lige, a ponovo je junak "karamela" bio Čenk Tosun, koji je na "Britaniji" postigao dva pogotka.

Turčin je mrežu "grnčara" zatresao u 69. i 84. minutu, pa je tako stigao do brojke od četiri pogotka u tri poslednje utakmice za Everton.

Jedini gol za domaćina postigao je Čupo-Moting u 77. minutu.

Kristal Palas je kao gost savladao ekipu Hadersfilda, a strelci su bili Tomkins u 23. i Luka Milivojević sa bele tačke u 67. minutu.

Bornmut je posle preokreta savladao ekipu VBA. Gosti su poveli u 48. minutu golom Rodrigeza, da bi "trešnjice" do važna tri boda stigle preko Ajba u 77. i Stanislasa u 89. minutu.

U psolednjem meču dana, ujedno i 31. "skraćenog" kola sastaju se Liverpul i Votford. Ostale utakmice otkazane su zbog duela u FA kupu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво