Jović strelac, Kostić asistent

Ajntraht savladao ekipu Majnca sa 3:0, u utakmici 27. kola Bundeslige, a strelac drugog gola bio je Luka Jović. Hamburger na svom terenu poražen od Herte 2:1, a Filip Kostić je bio asistent kod jedinog gola svog tima.

Fudbaleri Ajntrahta popeli su se na četvrto mesto na tabeli Bundeslige, pošto su u Frankfurtu savladali ekipu Majnca sa 3:0.

Strelci za domaću ekipu bili su Boateng, Jović i Rebić.

Hamburger je na svom terenu poražen od Herte sa 2:1, iako su domaći poveli u 25. minutu golom Santosa. Asistent je bio srpski reprezentativac Filip Kostić.

Gosti su do preokreta i tri boda stigli u drugom delu golovima Lazara i Kalua. 

Verder je kao gost savladao ekipu Augsburga sa 3:1, dok su Borusija i Hofenhajm u Menhengladbahu igrali nerešeno 3:3.

U poslednjem meču dana Šalke je kao gost savladao ekipu Volfsburga sa 1:0, a autogol je postigao Robin Noke u 86. minutu susreta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи