Milojević: Treba biti samokritičan, ali popravićemo se

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je ekipa mnogo naučila posle eliminacije od Mačve u Kupu Srbije i da u novom duelu dva tima u Šapcu želi da popravi utisak. Utakmica 28. kola Superlige između Mačve i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati u Šapcu.

"Pokazalo se da je Mačva iskusna, disciplinovana i agresivna ekipa, pogotovo kada igra pred svojom publikom. Mi smo nažalost ispali iz Kupa i pred novi meč nemamo mnogo vremena da razmišljamo o tome. Naravno da nismo želeli takav scenario, ali sada moramo da se fokusiramo samo na sutrašnji duel", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kako ističe, nije imao zamerke na zalaganje njegovih igrača u sredu.

"Trudimo se da popravimo ono što nije valjalo. Normalno je da su protivnici motivisani, protiv Zvezde svi imaju ogorman motiv, pogotovo kad su domaćini".

Milojević ima probleme oko sastavljanja tima zbog povreda Mohameda El Fardua Bena, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića, kao i Mičela Donalda, dok je suspendovan Uroš Račić.

"Od samog početka našeg druženja imam poverenje u sve moje igrače. Tako nam je kako nam je, ne tražim izgovore pa neću ni ovog puta. Igraće sastav koji je najspremniji i koji je adekvatan za tu utakmicu".

Trener Zvezde osvrnuo se na poraz od Mačve posle penala na četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije.

"Šta god da se negativno desi ja sam kriv, ja sam taj koji donosi odluke. Nije Radonjić šutnuo da ne bi dao gol. Da li je neko šutnuo prvi, treći ili poslednji, može sad da se tumači na mnogo načina. Kad se dođe do penala, to je rulet. Išli smo na to da osvojimo sve trofeje, nije se to dogodilo, i treba biti samokritičan. Već sam govorio da sam dovoljno hrabar da se nosim sa svim što radimo tako da sam i ovog puta dovoljno hrabar da preuzmem svu odgovornost", zaključio je Milojević.

Utakmica 28. kola Superlige između Mačve i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17.00 u Šapcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара